privacybeleid

Eufame maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid / AVG

Eufame respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Eufame zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Privacybeleid:
Eufame, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals uiteengezet in deze privacyverklaring.
Eufame verwerkt jouw persoonlijke gegevens omdat je onze diensten gebruikt en / of omdat jij ervoor kiest om de gegevens aan ons te verstrekken.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen:

  • Voor-en achternaam
  • Producer/Artist Name
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Land
  • Locatie

We gebruiken deze informatie voor de volgende doeleinden:

  • Om jou informatie toe te sturen over uw account en bestelling
  • Om te reageren op jouw aanvragen, waaronder restituties en klachten
  • Om betalingen te verwerken en fraude te voorkomen
  • Om jouw account voor onze winkel in te stellen
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen
  • Om ons winkelaanbod te verbeteren
  • Om marketingberichten naar jou te sturen, als jij hiervoor kiest
  • Je ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

Het registreren van je webshop-account:

  • Eufame biedt de mogelijkheid om een webshop-account aan te maken, waarbij persoonsgegevens van jou worden bewaard, zoals naam, e-mailadres en uiteraard jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Om het jou nog gemakkelijker te maken, worden jouw accountgegevens automatisch gekoppeld aan jouw bestellingen, jouw eigen verlanglijst bij te houden, en je aan te melden voor de nieuwsbrief.
  • Inactieve accounts zijn degene waarop niet is ingelogd of geen bestelling is geplaatst gedurende de gespecificeerde tijd. Deze worden verwijderd. Openstaande bestellingen worden omgezet in gastbestellingen.

Mijn account:

Versleutel gegevens:
Alle gegevens zijn bij ons versleuteld door de beveiligde verbinding https://

Speciale en / of gevoelige persoonlijke gegevens die we verwerken:

Onze website en / of dienst is niet bedoeld om informatie te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of verzorgers. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. We moedigen ouders aan betrokken te zijn bij het online gedrag van hun kinderen, om te voorkomen dat gegevens over kinderen worden verzameld zonder toestemming van de ouders. Als jij ervan overtuigd bent dat we persoonlijke informatie hebben verzameld zonder de toestemming van een minderjarige, neem dan contact met ons op via klantenservice@eufame.com, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Hoe lang we persoonlijke gegevens opslaan:

Over het algemeen slaan we informatie over jou op zolang we deze nodig hebben voor het doel waarvoor we deze verzamelen en gebruiken. We zijn niet wettelijk verplicht deze te bewaren. We bewaren bestelinformatie bijvoorbeeld 5 jaar voor belasting- en boekhoudingsdoeleinden. Tot deze informatie behoort jouw naam, e-mailadres, en factuur- en verzendadres.
Wij zullen ook reacties of beoordelingen opslaan, indien u deze achterlaat.

Delen van persoonlijke informatie met derden:

Eufame zal jouw informatie niet delen met anderen zonder jouw toestemming, tenzij dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die jou, of jouw organisatie, met ons heeft afgesloten, of tenzij dit een wettelijke verplichting is.

Websites van derden:

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. We raden jou aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Reacties:

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Cookies of vergelijkbare technieken die we gebruiken:

Eufame maakt gebruik van functionele, analytische en tracking-cookies.Een cookie is een klein tekstbestand dat wordt opgeslagen in de browser van jouw computer, tablet of smartphone, de eerste keer dat jij deze website bezoekt. Eufame maakt gebruik van cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website goed werkt en dat jij bijvoorbeeld jouw voorkeuren onthoudt. Deze cookies worden ook gebruikt om de functionaliteit van de website te optimaliseren.Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag volgen, zodat we aangepaste inhoud en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben we jou al over deze cookies geïnformeerd en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Jij kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser-voorkeuren aan te passen, zodat het geen cookies meer opslaat. Bovendien kun jij ook alle eerder opgeslagen informatie verwijderen via jouw browserinstellingen.

Wanneer jij een reactie achterlaat op onze site, kan jij aangeven of we jouw naam, jouw e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat jij deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien jij een account hebt en jij logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra jij jouw browser sluit.

Zodra jij inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als jij  “Herinner mij” selecteert, wordt jouw login 2 weken bewaard. Zodra jij uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer jij een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door jouw browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat jij hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Voor uitleg kunt u terecht op https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Wijzigingen in deze privacyverklaring:

Ik behoud mij het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat jij van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Deze Privacyverklaring is voor het laatst aangepast op: 04-10-2018

Inzage en wijzigen van jouw gegevens:

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kan jij te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Jij kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kan jij een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die we met jouw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat jij de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.

Om misbruik te voorkomen, kunnen we jou daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien jij een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. Jij kunt deze terugvinden in de instellingen van jouw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kan jij ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Hoe we persoonlijke informatie beschermen:

We nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen we de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • We maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer jij persoonsgegevens invoert.
  • Als jij de indruk hebt dat jouw gegevens niet correct zijn beveiligd of als er sprake is van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@eufame.com

Contactformulier en nieuwsbrief:

Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij jou gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om jouw vraag te behandelen. Jij kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die jij ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

We bieden een nieuwsbrief waarmee we geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee jij je kunt afmelden. Jouw e-mailadres wordt slechts met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Publicatie:

We publiceren jouw klantgegevens niet.

Betalingen:
  • Je betaalgegevens worden door middel van een beveiligde verbinding rechtstreeks naar de bank verstuurd. Deze slaan wij dus niet op. Wij ontvangen alleen de goedkeuring van de bank indien de betaling goed is doorgekomen. Hierna gaan wij over tot verzending.
  • We accepteren betalingen via PayPal. Bij het verwerken van betalingen worden sommige gegevens overgedragen aan PayPal. Hiertoe behoort informatie die noodzakelijk is om de betaling te verwerken of ondersteunen, zoals het totaalbedrag van de aankoop en factuurgegevens.
    Bekijk het Privacybeleid voor PayPal-services voor meer details.
  • iDEAL is de meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen. Er worden geen transactiekosten gerekend. Zit jij bij een bank die internetbankieren aanbiedt, dan kan jij bijna altijd gebruikmaken van iDEAL. Tijdens het iDEAL-betaalproces kies je jouw eigen bank. Controleer wel of jij naar de beveiligde betaalomgeving van jouw bank verwezen wordt. Het betaalproces bij Eufame vindt plaats in een beveiligde omgeving. Je kunt dit zien aan het beveiligingsicoontje in jouw browser.
    Bekijk het https://www.ideal.nl/disclaimer-privacy/ voor meer details.

Bedrijfsgegevens:

Websitenaam: Eufame
Den Helder
E-mailadres: klantenservice@eufame.com

Autoriteit Persoonsgegevens:

Heb je een klacht over het gebruik van je persoonsgegevens? Laat het ons dan vooral weten! Wij helpen je heel graag verder.
Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

  • Wijzigingen in deze privacyverklaring:

Ik behoud mij het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat jij van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Deze Privacyverklaring is voor het laatst aangepast op: 24-03-2020

Translate »