Custom Beats

Gepersonaliseerde Beats

Heb jij niet het juiste instrument gevonden voor jouw behoeften? Geen probleem! Huur Eufame in om een op maat gemaakte beat voor jouw te maken, die alleen van jouw zal zijn en onbeperkte verkooprechten heeft.

Stuur een verzoek
Gebruik het contactformulier op deze pagina om een aanvraag voor een aangepaste beat te verzenden.
Geef alle belangrijke details op, het type genre, instrument (en), stemming (en) en tempo, dus we hebben een richtlijn voor het maken van het instrumentale.
Als je een link kunt maken naar populaire muziek waarvan je wilt dat de beat klinkt, typ dan de links in het juiste veld of upload een mp3-bestand met je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met jou op om verdere details te bespreken.

Stuur aanbetaling (1/2 van het volledige bedrag)
De helft van het volledige bedrag moet vooraf worden betaald als aanbetaling.
Nadat we alle details hebben beschreven, ontvangt jij een PayPal-link om de betaling via PayPal te doen (optioneel: Tikkie & Bankoverschrijvingen).

Beat-productie begint
Na aanbetaling ga ik aan jouw beat werken en stuur ik jou binnen 72 werkuren een eerste sample! In dit proces kan jij de beat herzien en veranderingen en verdere ideeën aan de instrumentale doorgeven.
Ik zal met jou blijven werken totdat jij volledig tevreden bent met het resultaat!

Verzend de laatste betaling (2/2 van het volledige bedrag)
Zodra de productie van de beat is voltooid, gaat jij ermee akkoord om de tweede helft van het totale bedrag te betalen om jouw bestelling te voltooien, opnieuw via dezelfde betaalwijze (PayPal, enz.)
Ontvang alle bestanden en licenties voor jouw Beat
Nadat het volledige bedrag is afbetaald, ontvangt jij alle bestanden naar jouw instrument in WAV-formaat (mixed beat & tracked WAV-bestanden), verzonden als downloadkoppelingen via e-mail.

Nog vragen?
Lees de volledige voorwaarden voordat jij een aangepaste beat bestelt.
Als je vragen hebt, kan jij een e-mail sturen naar: klantenservice@eufame.com

Translate »