Algemene Voorwaarden

 • Dit document (samen met de documenten die hierin worden vermeld) zet de voorwaarden uiteen die op het gebruik van deze website https://www.eufame.com en op de aankoop van producten via deze website van toepassing zijn (hierna te noemen de “Voorwaarden”).
 • We verzoeken je dringend de Voorwaarden, ons Cookiebeleid en onze Privacyverklaring (hierna gezamenlijk aangeduid als de “Gegevensbeschermingsbeleid”) aandachtig te lezen alvorens deze website te gebruiken. Wanneer jij deze website gebruikt of er een bestelling op plaatst, ben jij ervan op de hoogte dat jij aan deze Voorwaarden en aan onze Gegevensbeschermingsbeleid bent gebonden.
 • Indien jij niet met de Voorwaarden en het Gegevensbeschermingsbeleid akkoord gaat, moet jij deze website niet gebruiken. Deze Voorwaarden kunnen worden gewijzigd.
 • Het is jouw verantwoordelijkheid deze regelmatig te lezen, daar de Voorwaarden die gelden op het moment van totstandkoming van de desbetreffende Overeenkomst (zoals hierna uiteen wordt gezet) of van het gebruik van deze website, de Voorwaarden zijn die van toepassing zijn.
 • Indien jij vragen hebt met betrekking tot de Voorwaarden of het Gegevensbeschermingsbeleid, kan jij contact met ons opnemen via het contactformulier.
 • De Overeenkomst die wordt gesloten om een product te kopen (hierna: de “Overeenkomst”) kan in elk van de talen waarin de Voorwaarden op deze website beschikbaar zijn naar keuze worden uitgevoerd.

 

 • Identiteit van de ondernemer:

Websitenaam: Eufame
Den helder
Nederland
E-mailadres: klantenservice@eufame.com

 • Jouw Gegevens en jouw bezoeken aan deze website:

De informatie of persoonlijke gegevens die jij ons verstrekt zullen in overeenstemming met de Gegevensbeschermingsbeleid worden verwerkt. Wanneer jij deze website gebruikt, stem jij in met de verwerking van de informatie en gegevens en verklaart jij dat alle verstrekte informatie en gegevens waar zijn en overeenkomen met de werkelijkheid.

persoonlijke gegevens:

Jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt om jouw ervaring op deze website te ondersteunen, de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons  privacybeleid om Jouw bestelling te verwerken, jouw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid

 • Inactieve accounts:

Zijn degene waarop niet is ingelogd of geen bestelling is geplaatst gedurende de gespecificeerde tijd. Deze worden verwijderd. Openstaande bestellingen worden omgezet in gastbestellingen.

 • Tips of opmerkingen over dit product:

Geen fysiek product, maar een download die beperkte toegang tot het online download geeft.

Herroepingsrecht:

Omdat het een digitaal product is ( download) kan het product niet geretourneerd worden. Bedenktijd is ook niet van toepassing.

Garantie:

Op alle producten op deze site niet van toepassing.

Product geschil:

Een geschil over een product op deze site is niet van toepassing, het gaat hier om een digitaal product ( Download ).Het kan niet zo zijn dat als jij een Download op je computer hebt staan, na een betaling, dat je daarna je geld terug kan krijgen want dan heb je de download al en dat kan niet geretourneerd worden.

 • Algemene voorwaarden Samples:

Plaatsen, uploaden of opnieuw verkopen van de geluiden die op deze site ( Eufame ) zijn gekocht, is niet toegestaan.
Door het kopen van Samples vanaf deze site heb jij recht op het gebruik van elk geluid en / of bestand gekocht voor jouw productie.
Er is geen restitutiebeleid. Door Inkoop gaat je hiermee akkoord.

 • Digitale Product downloads:

-Jij moet het Product meteen downloaden van de ontvangstpagina of van het gedeelte “mijn account”. Alle downloads moeten binnen 48 uur na aankoop worden gemaakt. Om veiligheidsredenen zijn downloadlinks gedeactiveerd na 48 uur. Als je om wat voor reden dan ook niet binnen 48 uur downloadt, neem dan contact met ons op zodat we je aankoop opnieuw kunnen instellen om te downloaden.

-Veel van de voorbeeldpakketten en loops op deze website zijn meer dan 10MB; daarom wordt aanbevolen dat u een snelle breedbandinternetverbinding gebruikt om het product te downloaden. Om redenen buiten de controle van eufame kunnen sample packs en loops beschadigd raken. Dit probleem kan worden veroorzaakt door internetverbindingen, gebruikerssoftware of andere redenen buiten de controle en verantwoordelijkheid van eufame. In het geval dat dit gebeurt download je de samples of loops gewoon opnieuw. We garanderen dat alle producten in 100% werkende staat zijn en worden gedownload op onze servers.

-Eufame maakt gebruik van een zelfextraherend Zip-bestand, dat een uitvoerbaar bestand (.exe) is met een zip-bestand en een klein programma om de inhoud van het zip-bestand uit te pakken (unzippen). Gebruikers kunnen het bestand uitvoeren (uitvoeren) net zoals ze een ander programma uitvoeren; dubbelklik gewoon op het .exe-bestand.

-Eufame gebruikt ook .rar-bestanden is de oorspronkelijke indeling van de WinRAR-archiver. Net als andere archieven zijn .rar-bestanden gegevenscontainers, ze slaan één of meerdere bestanden op in de gecomprimeerde vorm. Nadat je het .rar-bestand van internet hebt gedownload, moet u de inhoud ervan uitpakken om het te gebruiken. De meest gebruikte software voor het decomprimeren van .rar-bestanden is WinRar en Stuffit Expander.

 • Digitale productlevering:

1. De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten
2. Als plaats van levering geldt het e-mail adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt.
3. Alle links worden automatisch verzonden, zodra de betaling is voldaan.
 Soms kan er een vertraging optreden als gevolg van een technische storing
 van sommige van de diensten. Controleer ook jouw spam-map.

4.Zorg ervoor dat u geen pop-upvensters in uw browser of koppelingen in uw e-mailprovider / software blokkeert. Als op koppelingen niet kan worden geklikt, kopieert en plakt u de koppeling (en) in de adresbalk van uw browser. Als u problemen ondervindt met downloadlinks, probeer dan een andere browser of computer / apparaat. De meeste mobiele telefoons en apparaten kunnen geen bestanden downloaden en opslaan. Gebruik een desktopcomputer zoals een pc, Mac, laptop of Macbook om de bestanden / documenten correct te downloaden.
In geval dat jij jouw product/producten nog niet hebt ontvangen, neem contact met ons op via klantenservice@eufame.com en we lossen het probleem zo snel mogelijk op.

 

Disclaimer

Eufame zal worden beschermd tegen eventuele verliezen, vonnissen, claims, juridische kosten of gerechtskosten die kunnen voortvloeien uit een schending van deze algemene voorwaarden. Door deze overeenkomst aan te gaan, gaat jij ermee akkoord geen schadevergoeding te eisen of te vorderen van eufame en gelieerde bedrijven of personen als gevolg van haar beslissing om deze overeenkomst te beëindigen of op te schorten.

Hoewel eufame redelijke en voldoende stappen zal ondernemen om ervoor te zorgen dat de website vrij is van virussen, Trojaanse paarden, malware, spyware, schadelijke software, gegevensdiefstal of enige ongeoorloofde kwaadwillige activiteit, geeft eufame geen garanties over dit onderwerp en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor alle verliezen die hieruit voortvloeien.

Ondanks de constante zorg en aandacht die ik aan de samenstelling van deze website besteed, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website wordt dagelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van www.eufame.com

Ik kan er niet voor instaan dat de informatie op deze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Ik sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen.

Ik ben ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze site verkregen is.

 • Betaalmogelijkheden:

PayPal

Met PayPal betaal jij veilig en gemakkelijk voor jouw online aankoop bij Eufame. Jij hebt er geen e-dentifier of random reader voor nodig maar je hebt toegang tot jouw PayPal-account met jouw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Jouw bestelling is binnen een paar seconden betaald.

iDEAL

Bij iDEAL kom je na de keuze van jouw bank binnen bij de online banking site van jouw gekozen bank. Op jouw eigen online banking pagina, kan jij de betaling afronden zoals jij gewend bent. Op deze manier heb je dan jouw bestelling betaald. Heb je vragen over iDEAL of wil je graag via iDEAL betalen, dan kan je  contact opnemen met jouw eigen bank. Meer informatie vind je op www.ideal.nl

Directe bankoverschrijving

Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening:
bankrekeningnummer Iban:
•Websitenaam: EUFAME

Let op:
Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie.
Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

 • Beats:

Lease-rechten geven de artiest een bepaald aantal gebruiksvormen per lease.
Zodra het op is, zou de klant een nieuwe lease moeten kopen voor dezelfde beat.
Een ander aspect van leasing is dat de producent de beat aan meerdere artiesten kan verkopen, zolang niemand de exclusieve rechten daarop koopt.
Dit kan heel goed zijn voor de producent, omdat hij niet de slag hoeft te slaan en er meer geld van verdient.
Het is een lagere prijs voor de artiest, omdat deze is bedoeld voor mixtape en promo’s. Meestal zou jij geen beat voor albums willen leasen; het zou veel zinvoller zijn om de exclusieve rechten te kopen, omdat jij niet wilt dat een andere rapper jouw beat in hun album hoort. De producent zou meestal een MP3-versie ervan geven, met een lagere geluidskwaliteit dan de exclusieve.
Dit komt omdat ze geen geluid van de beste kwaliteit willen geven, tenzij het een exclusief geluid is.
Ze verdienen aan  het beter klinkende materiaal.

 •  Niet-exclusieve rechten:

Betekent dat de beat nog steeds eigendom is van (Eufame.) 
De huurder krijgt beperkte rechten voor het gebruik van de gekochte beat en kan deze gebruiken voor een 
winstgevend project met een verkooplimiet van maximaal 5.000 kopieën.

 • Exclusieve rechten:

Exclusieve rechten geven echter vol
eigendom van de beat en jij kunt er alles mee doen wat jij wilt, behalve het verkopen aan een derde partij. 
Exclusieve rechten kunnen worden verkocht aan slechts één persoon en zodra de beat met alle exclusieve rechten is verkocht, verwijderen we deze van onze site.
 Neem voor de prijzen van de exclusieve rechten contact met ons op via klantenservice@eufame.com.
Ook geven exclusieve rechten de muziekartiest de enige eigenaar van de beat en ook onbeperkt gebruik ervan.
De producent kan dit niet aan iemand anders verkopen en moet het uit de verkoop halen.
 Een exclusieve beat zal in prijs duurder zijn omdat de artiest het volledige eigendom krijgt en alles kan doen wat het instrumentale wil.
De producer geeft een hoogwaardige versie van de beat, inclusief een MP3- en een WAV-vorm.
Ze kunnen jou ook een gedownloade versie van de beat geven, zodat jij gemakkelijk jouw vocals erin kunt mixen.
Dit maakt het voor de artiest gemakkelijker om het nummer goed te laten klinken, omdat ik de zang in de beat kan mixen. Jij zou dit meestal gebruiken voor een album of iets heel serieus, zoals het omzetten naar de platenlabels.
 Ik hoop dat jij de verschillen tussen de twee soorten licenties kent, maar laat me weten als jij nog vragen hebt

Licentieovereenkomst:

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle producten die worden gekocht en / of gedownload bij Eufame.

1. Eufame verleent u als eindgebruiker een niet-exclusieve royalty-vrije licentie om Eufame-producten te gebruiken voor uw originele muziekcomposities, cd’s, dvd’s, video, mixtapes, spellen, films, presentaties, websites, enz. Op voorwaarde dat jij extra muziek en of zang toevoegt.

2. DRUMKITS / GELUIDEN – Alle producten die worden verkocht als ‚drum-kits ‘,‚ drum-packs’, ‚drum-sounds ‘,‚ one-shots’, ‚sounds ‘,‚ sound-packs’, ‚libraries ‘, ‚Uitbreidingen ‘,‚ plug-ins’ enz. Op onze pagina zijn royaltyvrij. Dit betekent dat u de niet-exclusieve rechten koopt om ze vrij te gebruiken in elke geluid / audio- en / of audiovisuele productie zonder extra compensatie voor Eufame. U mag de geluiden of kits niet distribueren, verkopen, toewijzen, in licentie geven of anderszins overdragen, behalve zoals opgenomen in een productie. U mag de geluiden of loops niet verspreiden zonder dat de productie van muziek en / of vocale productie is toegevoegd of instructies geven over hoe u de geluiden of loops uit een productie kunt extraheren. Er zijn geen terugbetalingen voor drumkits voor het geval je de geluiden niet leuk vindt. Alle drummonsters zijn professioneel verwerkt en we leveren altijd producten van hoge kwaliteit. De demogeluiden in het kleine voorbeeldpakket kunnen gratis worden gedownload om de kwaliteit en het formaat van de bestanden te controleren en kunnen voor elk productiedoeleinden op elk medium worden gebruikt. U mag de gratis sample-drum-geluiden in geen enkele vorm op een website doorverkopen of distribueren. U mag de geluiden of loops niet distribueren, noch in het native formaat of opnieuw geformatteerd, gefilterd, opnieuw gesynthetiseerd of anderszins bewerkt voor gebruik als geluiden, multi-geluiden, samples, loops, multi-samples in een sampler, sample-afspeelunit, website , computer of andere media.

3. Deze niet-exclusieve licentie op Eufame-producten is niet overdraagbaar en kan niet worden verkocht of aan anderen worden uitgeleend.

4. Eufame behoudt het eigendom van de producten en verleent u een niet-exclusieve licentie om ze te gebruiken.

5. De verleende licentie wordt uitsluitend verleend aan de oorspronkelijke gebruiker / koper van het product. Deze licentie is niet overdraagbaar of verkoopbaar.

6. U mag individuele of geïsoleerde of volledige delen van het product niet alleen verkopen of uitlenen, noch opnemen of bundelen in software of hardware zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Eufame.

7. Eufame neemt geen verantwoordelijkheid als de gekochte geluiden niet voldoen aan de specifieke behoeften en of het doel van de koper. Deze geluiden zijn gelicentieerd zonder garanties en kunnen daarom niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige indirecte of directe schade die voortvloeit uit het gebruik van deze geluiden.

8. Elk en al ongeoorloofd gebruik of duplicatie van enig product van Eufame is een overtreding van de gebruiksvoorwaarden. Overtreding van het auteursrecht zal worden nagestreefd in de ruimste zin van de wet.

De geluiden, samples, loops en MIDI-bestanden in dit sample pack worden aan jou in licentie gegeven en niet aan jou verkocht. Alle rechten die niet uitdrukkelijk aan de gebruiker zijn verleend, zijn voorbehouden. Alleen de originele koper van dit samplepakket heeft een wettelijk recht om deze geluiden, samples en loops te gebruiken in hun eigen ‘originele’ muziekcomposities. Als jouw muziek wordt gebruikt in een grote commerciële plaatsing en / of in advertenties, soundtracks en televisie- of filmproducties, ben jij wettelijk verplicht om jou compositie 50/50 te splitsen met de oorspronkelijke schrijvers.

De inhoud kan zowel voor commercieel als niet-commercieel gebruik worden gebruikt. Het mag echter niet worden gebruikt bij het creëren van een concurrerend product, zoals een Sample Pack, Sample CD, Sample DVD, Virtueel Instrument, Expansion Pack of enige andere verzameling geluids- of luselementen in welk formaat dan ook. Deze geluiden, samples en loops mogen niet “geïsoleerd” worden gebruikt.

Ze moeten worden gebruikt in de context van een muziekstuk vermengd met extra onderdelen. Jij mag deze verzameling niet doorverkopen of doorgeven aan een derde partij, omdat deze licentie niet overdraagbaar is.

Het kopiëren, lenen, dupliceren, opnieuw verkopen, verhuren, uploaden, delen van bestanden of ongeoorloofde verhandeling van deze inhoud (of een deel van deze inhoud) is verboden door de internationale auteursrechtwetgeving. Ik zal niet aarzelen om juridische stappen te ondernemen tegen personen, bedrijven of personen die zich niet houden aan de voorwaarden van deze overeenkomst.

 • Wijzigingen in deze privacyverklaring:

Ik behoud mij het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat jij van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Deze Privacyverklaring is voor het laatst aangepast op: 16-04-2021

 

 

Translate »